Qui som?

L’Escola bressol El Tren Groc es una llar subvencionada pel Departament d’Ensenyament,  adreçada a infants entre els quatre mesos i els tres anys.

El Tren Groc és una “Fundació Privada d’Ajuda a la Infància, Joventut i Família”, que permet deduir una part la quota mensual a l’hora de realitzar la Declaració de la Renda.

A més, també reuneix tots els requisits per a poder sol·licitar l’ajuda a mares treballadores amb nens a llars d’infants.

La nostra escola es un centre de primer cicle d’Educació Infantil, que pretén ser un complement i mai una substitució de l’educació familiar. Per tant, és una escola oberta, que compta amb un equip d’educadores que acullen als infants i a les seves famílies, oferint un espai acollidor, cordial i tranquil, on tots ens podem sentir a gust i lliures per expressar amb respecte les nostres alegries, inquietuds, dubtes, idees..

Pretenem que educadores i famílies treballin conjuntament per afavorir el desenvolupament integral dels nostres infants, posant al seu abast un món d’experiències noves on poder posar en pràctica les seves habilitats.

A l’escola els infants i la família gaudeixen d’un context educatiu de qualitat, que contribueix al desenvolupament socio-afectiu, motriu i intel·lectual dels més petits.

Els nostres trets d'identitat

  • ESCOLA LAICA

  • ESCOLA CATALANA

  • ESCOLA INTEGRADORA

  • ESCOLA CO-EDUCADORA i MULTICULTURAL